Održan sastanku između Yunus Emre Enstitüsü Mostar i Udruženja Dignitet

Dana 16. maja 2024. godine, koordinatorica Yunus Emre Enstitüsü – Mostar, Esra Denden, zajedno sa svojim saradnicima Izidom Duranović i Nedzadom Pecom, ugostila je predstavnice Udruženja Dignitet, Edisu Demić i Lamiju Dizdarević.

Sastanak je održan s ciljem predstavljanja aktivnosti koje Udruženje Dignitet provodi, te razmatranja mogućnosti buduće saradnje između ovih dviju organizacija.

Tokom sastanka, predstavnice Udruženja Dignitet detaljno su predstavile projekte i aktivnosti koje udruženje realizira, naglašavajući njihov značaj za društvo. Diskutovano je o važnosti rada nevladinih organizacija i njihovom utjecaju na poboljšanje kvaliteta života u zajednici. Esra Denden i njen tim prepoznali su vrijednost ovih inicijativa i iskazali su punu podršku naporima Udruženja Dignitet.

Zaključeno je da postoji veliki potencijal za saradnju između Yunus Emre Enstitüsü – Mostar i Udruženja Dignitet, što bi moglo doprinijeti boljem povezivanju i jačanju zajednice kroz zajedničke projekte i aktivnosti.

Related Posts