Udruženje Dignitet ugostilo predstavnice UN Women BiH: Merimu Račić i Mersihu Zulčić

Udruženje Dignitet imalo je čast ugostiti predstavnice UN Women BiH, Merimu Račić i Mersihu Zulčić, što je bila izuzetna prilika da predstavimo naš rad, aktivnosti i inicijative koje sprovodimo u cilju unapređenja prava i položaja žena u našoj zajednici.

Tokom sastanka, naše članice su detaljno predstavile projekte koje realizujemo, sa posebnim fokusom na programe podrške žrtvama nasilja, edukativne radionice i kampanje za podizanje svijesti o rodnoj ravnopravnosti. Razgovaralo se o izazovima sa kojima se susrećemo, kao i o mogućnostima za unapređenje i proširenje naših aktivnosti.

Posebno smo zahvalni Merimi Račić i Mersi Zulčić na njihovom vremenu i podršci. Njihova posjeta nam je pružila dodatni podstrek i motivaciju za dalji rad. Radujemo se budućim susretima i saradnji, vjerujući da zajedno možemo postići još više u borbi za prava žena.

Hvala vam što pratite naš rad i podržavate naše inicijative. Vaša podrška je ključna za ostvarivanje našeg cilja – ravnopravno i sigurno društvo za sve žene.

Related Posts