Najava edukacije: Važnost očuvanja mentalnog zdravlja u radnom okruženju

Najava i poziv za edukativnu radionicu!

U okviru projekta “Žene u fokusu radnih prava”, sa zadovoljstvom najavljujemo edukativnu radionicu pod nazivom “Važnost očuvanja mentalnog zdravlja u radnom okruženju”.

Datum: Četvrtak, 16. 05. 2024. godine
Vrijeme: 18:00 – 20:00 sati
Lokacija: Hotel Tere (nekadašnji Studentski hotel), Trg Ivana Krndelja bb

Radionicu će voditi Prof.dr. Semina Ajvaz, šefica Odsjeka za komunikologiju na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru, s bogatim iskustvom u području komunikacije, psihologije i savjetovanja.

Prof.dr. Ajvaz je doktorirala Predaje na Fakultetu humanističkih nauka i na Pravnom fakultetu. Doktorirala na predsjedničkim kampanjama na Univerzitetu u Tuzli, magistrirala na stranačkim kampanjama na Univerzitetu u Sarajevu.
U Beogradu završila akreditovanu trogodišnju poslijediplomsku edukaciju za psihološkog savjetnika u Oli centar za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savjetovanje i koučing, koja je usklađena sa zahtjevima i standardima UPSKS i EAC – Evropske asocijacije za savjetovanje European Association for Counselling i evropskog integrativnog psihodinamskog savjetovanja EAIPP – European Association for Integrative Psyhodynamic Psychotherapy. U sklopu studentskog doma Antalija na Univerzitetu “Džemal Bijedić” radi u Psihološkom savjetovalištu za studente.
Ova radionica je prilika za razumijevanje važnosti brige o mentalnom zdravlju na radnom mjestu te stjecanje korisnih alata za očuvanje mentalnog blagostanja.

Molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do 16.05.2024. godine putem e-maila info@dignitet.ba do 12:00 sati.
Projekt “Žene u fokusu radnih prava” provodi Udruženje za edukaciju i razvoj “Dignitet” iz Mostara, uz podršku organizacija “LIR evolucija” iz Banja Luke i Udruženja građana “Nešto Više”, kroz program Evropske unije “EU podrška unapređenju radnih i ljudskih prava kroz digitalizaciju”.

Related Posts