Potpisan Sporazum o saradnji između Udruženja “Dignitet” i Vijeća Mladih Grada Mostara

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost da je dana 19.03.2024. godine potpisan Sporazum o saradnji između Udruženja za edukaciju i razvoj “Dignitet” i Vijeća Mladih Grada Mostara. Ovaj značajan korak označava nastavak plodne saradnje između naše organizacije i Vijeća Mladih Grada Mostara, sa ciljem unapređenja društvenih i obrazovnih prilika za mlade u našoj zajednici.

Sporazum je potpisan između direktorice Udruženja “Dignitet”, gđe. Edise Demić, i predsjednice Vijeća Mladih Grada Mostara, gđe. Sare Kazazić, koji su istakli zajedničku želju za jačanjem prijateljskih i poslovnih odnosa, kao i važnost udruženog djelovanja u društvenom životu Grada Mostara i šire.

Ova saradnja predstavlja ključni korak ka boljem iskorištavanju resursa i kapaciteta, omogućavajući udruženim naporima da se identificiraju ključni problemi u zajednici i pronađu održiva rješenja. Kroz međusobno dijeljenje ideja, resursa i najboljih praksi, Udruženje “Dignitet” i Vijeće Mladih Grada Mostara će zajedno raditi na unapređenju kvaliteta života mladih ljudi.

Ova saradnja također pokazuje važnost predanog zajedničkog u realizaciji aktivnosti koje direktno utiču na život mladih ljudi u Mostaru, HNK i šire.

Udruženje “Dignitet” i Vijeće Mladih Grada Mostara sa zadovoljstvom očekuju buduće projekte i programe koji će proizaći iz ove saradnje, te se nadamo da će rezultirati pozitivnim promjenama za mlade ljude u našem gradu.

Za više informacija pratite našu web stranicu i društvene mreže.

Srdačan pozdrav,

Udruženje za edukaciju i razvoj “Dignitet”

Related Posts