U Čapljini predstavljena S.C.E.N.A. – Savremena Čarolija Entuzijazma Novih Aktivista

Dana 11. 12. 2023. godine u prostorijama Centra za mlade Čapljina održan je radni sastanak na kojem je predstavljen projekat S.C.E.N.A. – Savremena Čarolija Entuzijazma Novih Aktivista. Sastanak je organiziralo Udruženje “Dignitet” iz Mostara u suradnji s partnerima Youth for Peace iz Sarajeva i Vijećem mladih grada Mostara. Na sastanku su prisustvovali predstavnici Općine gospodin Nino Stojim predstavnik za mlade i predstavnici CzM Čapljina Marko M. i Luka Z. dok ispred Udruga Čaplja prisustvovao je Nikola A.
Glavni fokus sastanka bio je na predstavljanju projekta S.C.E.N.A., gdje su članovi Udruženja “Dignitet” detaljno opisali svrhu, ciljeve i planirane aktivnosti. Partneri su iskazali iznimno pozitivan interes za projekt, ističući važnost inovativnog pristupa uključivanju mladih i poticanju njihovog entuzijazma za aktivno sudjelovanje u društvenim promjenama.

Projekt S.C.E.N.A. ne samo da prepoznaje važne probleme u životu mladih u navedenim područjima, već i nudi inovativna rješenja koja imaju potencijal izazvati pozitivne promjene. Ova podrška od strane relevantnih dionika stvara čvrst temelj za uspješnu provedbu i dugoročni utjecaj projekta na mlade i zajednicu.
Projekat se provodi uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT.

Related Posts