Radionica u Ljubuškom u okviru projekta: Unapređenje položaja žena u Hercegovini

Udruženje za edukaciju i razvoj “Dignitet” u suradnji sa Udruženjem Pravi put iz Gruda organiziralo i realiziralo radionicu u okviru projekta “Unapređenje položaja žena u Hercegovini”.
Sretni smo što smo očekivanja grupe opravdali. Mnoge od učesnica su kazale da im je po prvi put da sudjeluju na ovakvim edukacijama za žene te da će u budućnosti rado da sudjeluju u aktivnostima koje Udruženje Dignitetrealizira u njihovoj zajednici.
Tema radionice bila je: Postavljanje pozitivnih granica u svakodnevnim privatnim i poslovnim odnosimu, očuvanje mentalnog zdravlja, briga o sebi i mehanizmi zaštite. Obilje predanog rada krasilo je samu radionicu. Više na linku:https://radioljubuski.ba/index.php/2023/06/20/ljubuski-radionica-unaprjedenje-polozaja-zene-u-hercegovini/?fbclid=IwAR1_PACk5UOr9HVdY4XbsukusBzL1riJABGktxoDpNvoQb8I1J8rEZIsh94

Pozitivne povratne informacije koje su dobile predstavnice Digniteta motivišu na pradan budući rad.

Ekumenska inicijativa žena (EIŽ) hrvatska je neprofitna organizacija koja kroz svoj program dodjele financijskih potpora podržava projekte i razvoj bazičnih organizacija kojima upravljaju žene te teologinje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, na Kosovu i u Srbiji. EIŽ je posvećena osnaživanju uloge žene u jačanju civilnog i međureligijskog dijaloga te potencijala vjere kao pozitivnog faktora socijalne promjene kroz izgradnju mira i pomirenja. S obzirom na svoj regionalni profil, EIŽ osigurava aktivisticama iz svoje mreže mogućnost susreta te razmjenu iskustava s ciljem veće vidljivosti njihova rada i veće mogućnosti za pristup resursima.”
“Objavljivanje ove publikacije/ovog videa podržala je Ekumenska inicijativa žena iz Omiša, Hrvatska. Sadržaj publikacije/videa odražava isključivo stavove njihovih autora/-ica i ne predstavlja nužno i službene stavove EIŽ-a.“

Related Posts