Dvodnevni događaj za žene u okviru projekta “Raise through knowledge”

Tokom 24. i 25. juna smo proveli radionica “Raise through knowledge”. Obilje novog znanja, ljubavi, razumjevanja i prihvatanja obojila su provedeni vikend. Žene iz brojnih gradova BiH bile su sa nama.
Uvažena profesorica Lejla Boškailo bila je jedna od predavača, Eldina Hodžić i Edisa Demić također su kordinirale i vodile rad sa grupom.
Neke od učesnica napisale su slijedeće:
“Ova dva dana će ostaviti meni veliki pečat pozitivnosti i pravih iskrenih osoba. To je nešto fenomenalno što mi se dugo vremena nije dogodilo.
Hvala dragom Allahu što me uputio ovim divnim osobama. Hvala što su nam omogućili da uživamo sa ovakvim heroinama”.
“Predivno iskustvo sa predivnim ljudima. Predavačice su odlične. Čestitam na ovako profesionalnoj i harmoničnoj radionici. Napuštam ovo mjesto sretna i zadovoljna. Hvala vam puno”
“Radionice su jako poučene i korisne i otkrivanju nešto više o nama samima. Mnogo sam saznala o sebi, nešto čega nisam ni bila svjesna. Edukatorice su pokazale svoju istinsku kvalitetu koju trebaju maksimalno koristiti za nas žene kako bismo došli do harmonije u našem životu. Hrana super, smještaj također, posebno bazen “.
“Mir i tišina, okruženje u kojem je radionica organizirana uticalo je na moj smiraja i ugodnosti, da sam poželjela ostati u ovome miru koji je izuzetan.”
Radionice “Raise through knowledge” koja je dio HARMONY Platforme i serije HARMONY “Ripple” projekata 2023, u organzaciji SANCHILD Fondacije. Projekat se realizuje u saradnji sa Udruženjem za edukaciju i razvoj “Dignitet”, pod vođstvom Edise Demić.
“Raise through knowledge” je serija radionica i aktivnosti s primarnim ciljem brige o sebi.

Related Posts